Black Weekend
SAVE THE DATE

Black Friday Bergfreunde

BLACK FRIDAY 2024 BERGFREUNDELLA

Seuraavat Black Week -ostosbileet ovat jo ovella – niitä ei kannata jättää väliin! Edellisvuosien tapaan voit saada varsin mukavia alennuksia ja tehdä mahtavia löytöjä tulevia ulkoilu- ja retkeilyseikkailujasi varten.
Seuraava Black Friday on
29. marraskuuta 2024

ETKÖ JAKSA ODOTTAA SIIHEN ASTI?

Ei hätää: hyviä tarjouksia saat koko vuoden ajan outletistämme, jossa tarjolla on suosituimpia merkkejämme ja tuoteluokkiamme.
Shoppe in unserem Herren Outlet
Shoppe in unserem Damen Outlet
Shoppe in unseren Bekleidungs-Kategorien
Shoppe in unseren Marken

Kysymyksiä ja vastauksia Black Weekendistä

MIKÄ ON BLACK FRIDAY?

Black Friday on saanut alkunsa Yhdysvalloista. Perinteisesti Black Friday on järjestetty aina Yhdysvalloissa vietettävän kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Alkujaan se oli vain kivijalkaliikkeiden tapahtuma, mutta nykyään myös yhä useammat verkkokaupat osallistuvat siihen. Sekä Black Fridayn että verkkokauppojen oman Cyber Monday -tapahtuman merkitys verkkokaupalle on jo varsin suuri. Oikeastaan meillä onkin jo kokonainen Black November, sen verran monta erilaista tarjouspäivää marraskuussa nykyään on. Älä siis jää paitsi parhaista hinnoista, mahtavista tarjouksista ja hienoista löydöistä!


MIKÄ ON CYBER MONDAY?

Alun perin kivijalkaliikkeille tarkoitetun Black Friday -tapahtuman innoittamina maailman verkkokauppiaat ajattelivat, että ”kyllä tuo meiltäkin onnistuu”. Niinpä muutamat verkkokauppiaat lyöttäytyivät yhteen ja saivat aikaan Cyber Monday -tapahtuman, jossa on Black Fridayn tapaan hienoja tarjouksia ja kampanjoita. Nykyään monilla kivijalka- ja verkkokaupoilla on sekä Black Friday että Cyber Monday. Me täällä Bergfreundella emme tietystikään halua olla antamatta mainioita ulkoilu- ja retkeilyharrastuksiin liittyviä tarjouksia teille kaikille, joten saat myös meiltä tuntuvia Cyber Monday -alennuksia.


MILLOIN BLACK FRIDAY ON JA MITÄ MUUTA MARRASKUUSSA TAPAHTUU?

Kuluvana vuonna olemme pistäneet vähän isomman vaihteen silmään, sillä tänä vuonna Black Outdoor Days 2024 -tapahtuma on 19.–29. marraskuuta. Koko kampanja-ajan saat iloita toinen toistaan paremmista ulkoilu- ja retkeilyharrastuksiin liittyvistä tarjouksista ja hankkia omat lempituotteesi. Kun vielä tilaat uutiskirjeemme alla olevasta linkistä, kuulet ensimmäisenä, millaisia tarjouksia ja löytöjä on odotettavissa.


Bergfreunden Black Outdoor Days 2024 -tapahtuman tärkeimmät ajankohdat:


Black Week 2024 25. marraskuuta - 01. joulukuuta 2024
Black Friday 2024 29 marraskuuta 2024
Black Weekend 2024 29. marraskuuta - 01. joulukuuta 2024
Cyber Monday 2024 02. joulukuuta 2024

MITÄ VOIN ODOTTAA BERGFREUNDELTA BLACK FRIDAYNÄ?

Tulevasta iloitseminen on parasta iloa. Kun tilaat uutiskirjeemme, et jää paitsi Black Friday -tarjouksistamme, vaan pääset osalliseksi edullisista hinnoistamme ja mitä parhaimmista tarjouksistamme. Esimakua alennusmyynnistämme saat koko vuoden ajan verkkokauppamme outlet-osiosta. Meillä on ilmainen toimitus, kun tilauksen arvo on vähintään 50 euroa, ja tarvittaessa saat henkilökohtaista neuvontaa osaavasta asiakaspalvelustamme.


MITEN SAAN LISÄTIETOA BERGFREUNDEN BLACK FRIDAY -TARJOUKSISTA?

Tilaa uutiskirjeemme yllä olevasta linkistä, niin saat parhaat Black Friday -tarjoukset ulkoilu- ja retkeilyvarusteista suoraan sähköpostiisi. Uutiskirjeestä saat tietoa myös mahtavista löydöistä, joita voit tehdä Bergfreunden ulkoilu- ja retkeilyvarusteoutletissä huippumerkkien, kuten Ortovoxin, Icebreakerin, Arc’teryxin ja Fjällrävenin laskettelu-, vaellus- ja kiipeilytuotteista. Kun tilaat uutiskirjeemme ensimmäistä kertaa, saat myös 5 euron alennuskupongin, jonka voit lunastaa heti ensimmäisessä tilauksessasi! Uutiskirjeemme myötä pysyt aina ajan tasalla kaikista alennuskampanjoista ja saat asiantuntijoilta vinkkejä ja tietoa upouusista tuotteista.


Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa myös seuraavista kampanjoistamme, joita jo suunnittelemme sinua ja tulevia ulkoiluretkiäsi ja vaellusseikkailujasi ajatellen!
€ 5 saman tien
Seuraavaa tilaustasi varten
Ei kiitos.