Riippumatot: Erittäin mukavia ja viihtymiseen tarkoitettuja

Riippumatot

Myös riippumatoista on saatavana monia kauniita malleja ja erilaisia rakennevaihtoehtoja. Perinteisten kirjavien kangasriippumattojen lisäksi saatavilla on myös kepeitä matkariippumattoja. Jokaiseen makuun ja käyttötarkoitukseen löytyy jotakin! Riipputuoli tekee olohuoneen lukunurkkauksesta viihtyisän lempipaikan kenelle tahansa, ja lapsille saatavilla on lasten riippumatto.

Expedin kevyt, pienikokoinen ja vähän tilaa vievä riippumatto mahtuu jokaiseen kiipeilyreppuun. Niinpä esimerkiksiboulderoinnissa ja kiipeilyssä mukava lepopaikka varjoon järjesteyy vaikkapa lounastauon ajaksi käden käänteessä. Puolen tunnin lepohetken kruunaa vaikkapa kotoa mukaan otettu pieni tyyny tai näppärä matkatyyny. Leirintäalueella riippumaton voi kiinnittää helposti kahden puun väliin. Ja hikisen helteisinä päivinä siestan voi viettää matossa loikoillen ilman sen kummempaa aurinkovarjoa.

Riippumatot

Erilaiset riippumattorakenteet

  • Kangasriippumatot Perinteisin malli, jonka päädyissä ei ole poikkipuita. Jos olet kolunnut Etelä-Amerikkaa tai Amazonin aluetta, olet varmasti törmännyt tähän malliin. Matot ovat erittäin mukavia, ja niissä nukkuu sopivalla korkeudella maasta. Makuuasento on poikittainen, ja selkä pysyy suorassa. Siitä riippumatta, mihin suuntaan käännyt, riippumatto ympäröi kehosi kokonaan - helppoa ja todella miellyttävää!
  • Poikkipuuriippumatot: Riippumaton poikkipuu pitää makuualustan jännitettynä. Mattoon kiipeäminen on helppoa. Matossa maataan sen keskellä, ja mitä leveämpi poikkipuu, sitä vakaampi on makuuasento. Koska nämä riippumatot ovat poikkipuun ansiosta aina jännitettynä, ne voidaan ripustaa matalammalle kuin kangasriippumatto.
  • Verkkoriippumatot: Kuten nimikin sanoo, nämä matot on valmistettu solmitusta verkosta. Ne sopivat kaikenmuotoisille vartaloille, eivätkä ne rypisty. Näissä matoissa makaaminen on erittäin mukavaa. Niissä myös ilma kiertää maton alapuolelta. Verkkoriippumatot sopivat erinomaisesti helteisten kesäpäivien viettoon. Ne ovat kuitenkin myös erittäin vakaita, ja niitä käytetään usein kaksin kappalein tuplamattona.

Kätevät lisäosat kotikäyttöön

Kunnollista riippumattoa voi käyttää myös kotona niin olohuoneessa kuin parvekkeellakin. Henkilökohtainen lempipaikkasi lukemiseen ja laiskotteluun on nopeasti asennettu ja myös purettu. Miten olisi mukava riipputuoli? Telineen ansiosta seinään ei tarvitse porata reikiä, jotta riippumaton voisi kiinnittää turvallisesti.

€ 5 saman tien
Seuraavaa tilaustasi varten
Ei kiitos.