Toimitus ja maksu

Heti kun tilaat meiltä, vedämme parhaat lenkkikenkämme jalkaan ja teemme kaikkemme, jotta pakettisi on mahdollisimman pian matkalla luoksesi. Ja se merkitsee tätä: Logistiikkatiimimme valmistelee tilauksesi yleensä yhden päivän kuluessa, jos kaikkia tuotteita on varastossa. Näin paketti on luonasi keskimäärin 7-9 työpäivän kuluttua.

Jos tilaus sisältää erikoistuotteita (näitä ovat esim. teltat, retkeilyreput ja -rinkat, crashpadit, vaellussauvat, makuupussit, elektroniikka, nesteet, kaasupatruunat ja elintarvikkeet), lähetys kestää joskus vähän kauemmin, koska sellaiset tuotteet varastoidaan erikseen ja pakataan käsin.

Lähetyskuluissamme parasta on se, että useimmiten et edes maksa niitä! Tilaukset Suomeen toimitamme ilman lähetyskuluja jo, kun tilauksen arvo on 50 €!

Toimituksen kohdemaa Lähetyskulut
Suomi 5,95 €
kun tilauksen arvo enintään 50 €
Ilman lähetyskuluja
kun tilauksen arvo vähintään 50 €

Kuljetusvauriot

Tarkasta heti paketin saatuasi, että se on kokonainen ja ehjä. Jos paketissa on näkyviä vaurioita, kieltäydy vastaanottamasta pakettia. 

Jos se ei ole mahdollista, ota kuvat vaurioista ja laita laatikko talteen. Ota yhteyttä tiimiimme joko yhteystiedot-kohdasta tai puhelimitse +49 71 21 70 12 0. Vauriot on dokumentoitava mahdollisimman pian, jotta oikeus vahingonkorvaukseen ei vanhene. 

Jos jätät reklamaation tekemättä tai jos et ota yhteyttä meihin, se ei vaikuta lakisääteisiin takuuoikeuksiisi. Reklamaatiosta ja yhteydenotosta on kuitenkin meille apua, jotta voimme esittää rahtiyritykselle tai vakuutusyhtiölle omat vaatimuksemme.

Maksutavat

Myös meidän maksutavat perustuvat siihen, että haluamme tehdä ostotapahtumastasi mahdollisimman helpon. Eikä siinä vielä kaikki: Meillä et nimittäin maksa mitään epämääräisesti mainittuja ”palvelumaksuja”.

Yleiskatsaus maksutavat


Huomautuksia Poikkeava toimitusosoite
Klarna-lasku Maksa kätevästi Klarnalla. Välitämme tilaustietosi Klarnalle osoitteen ja luottokelpoisuuden tarkastamista varten osana ostosopimuksen käsittelyä.
Luottokortti
(enintään 1500 €)

Meillä käyvät seuraavat luottokortit: Visa, Mastercard, Diners/Discover ja American Express.


PayPal Sinut ohjataan tilauksen aikana PayPal.com -sivustolle automaattisesti.
Apple Pay
(enintään 1500 €)
Voit maksaa helposti Safari-selaimessa Apple Paylla. Tarvitset vain Apple-laitteesi, ja sinut ohjataan maksuprosessin läpi.

€ 5 saman tien
Seuraavaa tilaustasi varten
Ei kiitos.