Toimitus ja maksu

Kun lähetämme tilauksesi, et joudu odottelemaan turhia, koska logistiikkatiimimme käsittelee tilauksesi salamannopeasti. Emme ole piilottaneet hintoihimme minkäänlaisia lisäkustannuksia.

Lähetyskuluissamme parasta on se, että useimmiten et edes maksa niitä! Tilaukset Suomeen toimitamme ilman lähetyskuluja jo, kun tilauksen arvo on 50 €!

Yhteenveto lähetyskuluistamme

Toimituksen kohdemaa Lähetyskulut
Suomi 5,95 €
kun tilauksen arvo enintään 50 €
Ilman lähetyskuluja
kun tilauksen arvo vähintään 50 €

Nopea toimitus

Muut nimittävät sitä pikatoimitukseksi ja perivät siitä lisämaksun – me sen sijaan käytämme normaalia nopeaa toimitusta!

Yksinkertaistettuna tämä tarkoittaa, että jos teet ja maksat tilauksesi tänään klo 14.00 mennessä, se lähetetään periaatteessa vielä tänään! Yli 90 prosenttia 12 viime kuukauden aikana lähetetyistä paketeista on toimitettu tilauksentekopäivänä!*

* Tilaukset maanantaista torstaihin. Vain jos tuotetta on saatavana suoraan varastosta. Ei mahdollinen pankkisiirrolla maksettaessa. Toimitus voi viivästyä joissakin harvoissa poikkeustapauksissa.

Maksutavat

Myös meidän maksutapamme perustuvat siihen, että haluamme tehdä ostotapahtumastasi mahdollisimman helpon. Eikä siinä vielä kaikki: Meillä et nimittäin maksa mitään epämääräisesti mainittuja ”palvelumaksuja”.

Yleiskatsaus maksutapoihimme


Huomautuksia Poikkeava toimitusosoite
Luottokortti
(enintään 1500 €)

Meillä käyvät seuraavat luottokortit: Visa ja Mastercard .


PayPal Sinut ohjataan tilauksen aikana PayPal.com -sivustolle automaattisesti.

€ 5 saman tien
Seuraavaa tilaustasi varten
Ei kiitos.