Tuotereklamaatio

Kun myyntiä on paljon, silloin tällöin mukaan mahtuu maanantaikappaleitakin. Haluamme auttaa asiakkaitamme myös reklamaatiotapauksissa. Olemme koonneet yhteen kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää lakisääteisen kahden vuoden takuuajan kuluessa tehtävistä reklamaatioista.

1. askel:

Pyydämme lähettämään seuraavat tiedot asiakaslomakkeella:

  • Asiakasnumerosi
  • Tilausnumero tai laskun numero
  • Viallisen tuotteen tuotenumero
  • Vian kuvaus: mikä on vikana, missä kohden, miten vika ilmenee, milloin se on ilmennyt

2. askel:
Reklamaatiotiimimme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja ilmoittaa sinulle jatkotoimista.

3. askel:
Jos tuotteesi on lähetettävä tarkastettavaksi, pyydämme ottamaan huomioon, että se kestää jonkin aikaa. Palauta erityisesti tekstiilituotteet ja kengät meille pestyinä ja puhtaina.

4. askel:
Kun reklamaatiotapaus on käsitelty, kuulemme mielellämme palautetta siitä, miten asia mielestäsi hoitui. Voit kertoa meille, mihin olit tyytyväinen, mutta tietenkin kuulemme mielellämme myös parannusehdotuksia. Kirjoita meille sähköpostia osoitteeseen Yhteystiedot.

Lisätietoja reklamaatioehdoistamme:
Takuuasioissa noudatetaan lainsäädäntöä. Jos tuotteessa ilmenee virheitä kahden vuoden kuluessa sen toimittamisesta, sinulla on tänä takuuaikana lakisääteinen oikeus vaatia virheen korjaamista. Emme vastaa vahingoista ja puutteista, joiden aiheuttaja on tuotteen epäasianmukainen käyttö tai säilytys, puutteellinen tai virheellinen hoito tai huolto, ylikuormittuminen tai valtuuttamattoman huoltoliikkeen suorittama epäasianmukainen korjaus. Lisätietoja takuusta on myynti- ja toimitusehdoissamme.

Tietoja valmistajien myöntämistä lisätakuista on tuotteiden mukana toimitettavissa tuotetiedoissa. Jos Bergfreunde.fi-verkkokaupasta ostamasi tuote vaurioituu takuun ollessa voimassa, välitämme tiedon asiasta valmistajalle tai toimittajallemme, joka päättää tuotteen korjaamisesta, vaihtamisesta tai hyvittämisestä. Voimme valitettavasti hyväksyä reklamaation vasta sitten, kun olemme saaneet valmistajalta vahvistuksen asiasta.

€ 5 saman tien
Seuraavaa tilaustasi varten
Ei kiitos.