Helppokäyttöinen ja erittäin luotettava: spriikeitin

Spriikeittimet

Retkikeitintä voidaan käyttääkaasupatruunoilla tai bensiinillä. Spriikeitin on käytännöllinen ja erittäin vaivaton vaihtoehto! Ne ovat erittäin luotettavia ja huoltovapaita, ja ne toimivat myös vähän kylmemmissäkin lämpötiloissa ongelmitta. Lisäksi spriitä saa melkein mistä vaan, ja ennen kaikkea se on edullista.

Matkoilla ei tarvitse etsiä tuntikausia sopivaa polttoainetta, koska jokaisessa marketissa ja lähikaupassa on spriitä puhdistusainehyllyssä. Spriikeittimen käyttökustannukset eivät ole kummoisia, koska siinä ei ole paljon huoltoa vaativia osia, joita pitäisi myös korjata joskus.

Keittimen toimintaperiaate on naurettavan yksinkertainen. Spriikeittimeen laitetaan polttoainetta, keitin sytytetään, kattila tulelle ja siinä se. Kompakti rakenne sisältää tehokkaan tuulensuojan, ja useimmiten mukana on myös kokonainen astiasarja, jossa on erikokoisia keittoastioita. Keittimen vakaan tuen ansiosta sopiva käyttöpaikka löytyy helposti. Lämpötilaa säädellään kätevästi suojalevyn avulla, ja niin retkikokki saa taiottua käden käänteessä miltei yhtä hienon aterian kuin kotonakin. Trangia on kehittänyt myrskykeittimiinsä käteviä ja jo pitkään käytännössä hyväksi havaittuja lisätarvikkeita, kuten näppärän lävikön ja leikkuulaudan yhdistelmän.

Spriikeittimillä on myös se etu, että ne ovat käytössä miltei äänettömiä. Voit siis nauttia luonnon rauhasta ilman, että suihkuhävittäjän ääntä muistuttava keittimen kohina häiritsisi sinua hetken päästä. Myöhään syksyllä ja talvella spriikeitin on tosin hitaampi kuin bensiinikeitin tai kaasukeitin, mikä voi ensi kuulemalta tuntua haittapuolelta. Mutta kun olet lomalla ja tarkoitus on ottaa rennosti, kun ei ole vielä hirveän kylmäkään, ei kai parista lisäminuutista ole todellakaan haittaa?

Register now & save €5
Register now &
save €5
Register now &
save €5
€ 5 saman tien
Seuraavaa tilaustasi varten
Ei kiitos.