Maksutavat

Maksutavat

Myös meidän maksutavat perustuvat siihen, että haluamme tehdä ostotapahtumastasi mahdollisimman helpon. Eikä siinä vielä kaikki: Meillä et nimittäin maksa mitään epämääräisesti mainittuja ”palvelumaksuja”.

Yleiskatsaus maksutavat


Huomautuksia Poikkeava toimitusosoite
Klarna-lasku

Voit tehdä meillä kätevästi ostoksia Klarnalla. Voit ensin tutustua tilaamaasi tuotteeseen rauhassa kotona ja maksaa sen sitten vaivattomasti 30 päivän kuluessa Klarnalle laskulla. Luottotietojen tarkistuksesta saadun positiivisen tuloksen ja maksutavan vahvistuksen jälkeen luovutamme Klarnalle oikeutemme kauppahintasaamiseen. Tämän jälkeen yksinomaan Klarna hoitaa maksuprosessin ja saatavan veloittamisen.


Luottokortti
(enintään 1500 €)

Summa veloitetaan kortiltasi tilaushetkellä. Voi olla, että tilauksen tehtyäsi luotto-/debitkortin myöntäjä pyytää sinua vahvistamaan maksun. Toimi tällöin näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan.


PayPal

Sinut ohjataan tilausprosessin aikana PayPal-maksupalveluun. Voit päättää tilauksesi, kun palaat takaisin verkkokauppaamme maksun jälkeen.
PayPal veloittaa maksun summan tililtäsi heti tilauksen tekemisen jälkeen.


Apple Pay
(enintään 1500 €)

Maksa kätevästi ja turvallisesti Apple Payllä.
Apple Payn käyttö edellyttää, että olet ottanut Apple Pay -maksamisen käyttöön ja että käytät Safari-selainta Apple-laitteessasi.

€ 5 saman tien
Seuraavaa tilaustasi varten
Ei kiitos.