Lähetyskulut

Heti kun tilaat meiltä, vedämme parhaat lenkkikenkämme jalkaan ja teemme kaikkemme, jotta pakettisi on mahdollisimman pian matkalla luoksesi. Ja se merkitsee tätä: Logistiikkatiimimme valmistelee tilauksesi yleensä yhden päivän kuluessa, jos kaikkia tuotteita on varastossa. Näin paketti on luonasi keskimäärin 7-9 työpäivän kuluttua.

Jos tilaus sisältää erikoistuotteita (näitä ovat esim. teltat, retkeilyreput ja -rinkat, crashpadit, vaellussauvat, makuupussit, elektroniikka, nesteet, kaasupatruunat ja elintarvikkeet), lähetys kestää joskus vähän kauemmin, koska sellaiset tuotteet varastoidaan erikseen ja pakataan käsin.

Lähetyskuluissamme parasta on se, että useimmiten et edes maksa niitä! Tilaukset Suomeen toimitamme ilman lähetyskuluja jo, kun tilauksen arvo on 69 €!

Toimituksen kohdemaa Lähetyskulut
Suomi 5,95 €
kun tilauksen arvo enintään 69 €
Ilman lähetyskuluja
kun tilauksen arvo vähintään 69 €

Kuljetusvauriot

Tarkasta heti paketin saatuasi, että se on kokonainen ja ehjä. Jos paketissa on näkyviä vaurioita, kieltäydy vastaanottamasta pakettia. 

Jos se ei ole mahdollista, ota kuvat vaurioista ja laita laatikko talteen. Ota yhteyttä tiimiimme joko yhteystiedot-kohdasta tai puhelimitse +49 71 21 70 12 0. Vauriot on dokumentoitava mahdollisimman pian, jotta oikeus vahingonkorvaukseen ei vanhene. 

Jos jätät reklamaation tekemättä tai jos et ota yhteyttä meihin, se ei vaikuta lakisääteisiin takuuoikeuksiisi. Reklamaatiosta ja yhteydenotosta on kuitenkin meille apua, jotta voimme esittää rahtiyritykselle tai vakuutusyhtiölle omat vaatimuksemme.

€ 5 saman tien
Seuraavaa tilaustasi varten
Ei kiitos.