Vaude - Women's Air Jacket III - Pyöräilytakki

59,95 sis. alv
Väri:
Valitse väri:
Väri:
Valitse EU -koko:
Koko: EU
Toimitusaika: 4-6 arkipäivää
Vain 1 kpl varastossa!
Valitse ensin malli!
Vain kokonaisluvut ovat sallittuja. Korjaa syöttämäsi tieto.
  • Lähetyskuluitta alk. € 50 (FI)
  • 2 vuoden takuu
  • 100 päivän palautusoikeus
  • > 1 200 000 tyytyväistä asiakasta
  • Kaikki tuotteet varastossa
  • Meillä on Trustpilot -sertifiointi - lue lisää tästä!
% suositella
100% suositella
Asiakkaamme sanovat: Kevyt
Asiakkaamme sanovat: Kevyt
Asiakkaamme sanovat: Vesitiivis
Asiakkaamme sanovat: Vesitiivis
Asiakkaamme sanovat: Tuulenpitävä
Asiakkaamme sanovat: Tuulenpitävä
 g
75 g
Materiaalitiedot & ominaisuudet
Kenelle:
Käyttöalue:
Kilpapyörä, Polkupyörät
Päämateriaali:
100% Polyamidi
Materiaalin ominaisuudet:
tuulenpitävä
Paino:
75 g
Painoviite:
keskimmäinen koko
Pasvorm:
Vartalonmyötäinen
Rakenne:
Bike jacket
Sulkumekanismi:
full length front zip
Taskut:
1 back pocket for stowing the jacket
Muuta:
Green Shape; Eco Finish DWR-treated; reflective elements; elastic hem and cuffs
Tuotenro:
151-0214
Tuotekuvaus

The Women's Air Jacket III is a lightweight cycling jacket from Vaude made of durable polyamide. For easy transport, this functional windproof jacket packs down nice and small into the back pocket. That way, you can take the windproof and water-repellent jacket with you on every ride. The jacket has an athletic fit and will shield you from 80% of the headwinds, whilst the remaining 20% cools your body to keep your temperature regulated. The elastic cuffs, elastic hem and articulated sleeves work together to provide a good fit and keep you comfortable on your rides. The Women's Air Jacket III also comes complete with a water-repellent Eco Finish and reflective elements for safety.

Bergfreunde työntekijä Robert

Kysy asiantuntijoiltamme!
Bergfreunde työntekijä Robert

+49 7121/70 12 0

(ma - pe klo 10:0017:00).

Arviointinäkymä
Annetut arviot ovat takuulla aitoja. Lisätietoja
4,0
(/ 1 Arviot)
100%
suosittelee tätä tuotetta
Mitä mieltä olet?

Enimmäismerkkimäärä on täyttynyt.

Hups, unohdit kirjoittaa kysymyksen.

Arvio vielä tuote napsauttamalla tähtiä

Arvio vielä tuote napsauttamalla tähtiä

Millaisen arvion annat tuotteelle?

Lataa kuva

Lataamalla kuvat ilmoitat samalla hyväksymäsi käyttöehtomme

Tätä mieltä asiakkaamme ympäri maailman ovat:
Henkilön Jennifer profiilikuva
| Bad Camberg

  • Hyvät puolet
    Vesitiivis
    Tuulenpitävä
    Kevyt
  • Huonot puolet
    Huono hengittävyys

Lajitteluperuste

€ 5 saman tien
Seuraavaa tilaustasi varten
Ei kiitos.