Bergfreund-asiakas Christian
Bergfreund-asiakas Christian
"Tuotetta ei ole enää saatavilla."

Kyseessä voi olla tuotteen vanha malli tai emme enää voi/aio tilata tuotetta valmistajalta.

Älä huoli, meillä on tarjota sinulle toki muitakin vaihtoehtoja:

Patagonia - Knifeblade Jacket - Softshelltakki

Ei enää toimitettavissa
Vain 1 kpl varastossa!
Vain kokonaisluvut ovat sallittuja. Korjaa syöttämäsi tieto.
  • Lähetyskuluitta alk. € 50 (FI)
  • 2 vuoden takuu
  • 30 päivän palautusoikeus
  • > 1 200 000 tyytyväistä asiakasta
  • Kaikki tuotteet varastossa
Materiaalitiedot & ominaisuudet
Kenelle:
Rakenne:
Softshell jacket
Materiaali:
Polartec Power Shield Pro (94% polyester; 6% elastane)
Sulkumekanismi:
full length front zip
Taskut:
2 front zip pockets; 1 breast zip pocket
Huppu:
adjustable hood
Paino:
536 g (medium size)
Muuta:
adjustable cuffs; Drawstring in the seam
Tuotenro:
003-0394
Tuotekuvaus
The Patagonia Men's Knifeblade Softshell Jacket was designed for serious mixed climbers who want a durable softshell with a balance between free movement and storm-level protection. The Polartec Power Shield Pro prevents those nasty winds from freezing your body, but allows excess heat to escape when it needs to. The low-profile cuff and pleated gusset and y-joint sleeve construction keep this jacket from moving around on your body when you're cruising up cliffs. Despite its pliable feel, this jacket will hold up in a serious beat down from big-route abuse.
  • Highly water-resistant PolarTec Power Shield Pro fabric blocks out 99% of the wind, while the remaining 1% circulates within the fabric for better breathability and increased moisture wicking
  • Designed to prevent bulkiness around your waist when worn with a climbing harness or pack waist belt
  • Slim fit means this jacket is tailored with room for layering and movement
  • Y-Joint sleeve construction allows you to reach out to your fullest potential and the jacket won't rise up and expose your body to the cold air
  • 2-way adjustable hood is helmet compatible with a laminated visor for prime visibility in poor conditions
  • Embedded cord locks in hood and hem allow quick adjustments to keep cold out
  • Low-profile cuffs with pleated gusset keep your jacket sleeves in place
Bergfreund-asiakas Hannes

Kysy asiantuntijoiltamme!
Bergfreund-asiakas Hannes

+49 7121/70 12 0

(ma - pe klo 10:0017:00).

Mitä mieltä olet?

Arvio vielä tuote napsauttamalla tähtiä

Arvio vielä tuote napsauttamalla tähtiä

Millaisen arvion annat tuotteelle?

Lataa kuva

Lataamalla kuvat ilmoitat samalla hyväksymäsi käyttöehtomme

Tätä mieltä asiakkaamme ympäri maailman ovat:
Henkilön Patrick profiilikuva
| Guntramsdorf

  • Hyvät puolet
    Hengittävä
    Vesitiivis
    Kevyt
  • Käyttötarkoitus
    Vaeltaminen
Henkilön Dieter profiilikuva
| Weesby

  • Hyvät puolet
    Hyviä yksityiskohtia
    Tuulenpitävä
    Hengittävä
    Kestävä
    Hinta/suorituskyky
  • Käyttötarkoitus
    Trekkaus
    Yleiskäyttö
    Matkailu
    Vaeltaminen
Henkilön Jürgen profiilikuva
| Oetz

  • Hyvät puolet
    Hengittävä
    Vesitiivis
    Tuulenpitävä
Henkilön Simon profiilikuva
| Aalborg

Henkilön Pierre profiilikuva
| Tettnang

  • Hyvät puolet
    Hinta/suorituskyky
    Hyvä leikkaus
    Kevyt
    Hengittävä
  • Käyttötarkoitus
    Talvivaellus
    Vaeltaminen
Henkilön Alexander profiilikuva
| München

75 % pitää käyttäjän
Alexander arvioita hyödyllisinä

  • Hyvät puolet
    Tuulenpitävä
    Kevyt
    Hyvä leikkaus
  • Käyttötarkoitus
    Vapaa-aika
    Vaeltaminen
    Lumikenkävaellus
Henkilön Willy profiilikuva
| Baden

92 % pitää käyttäjän
Willy arvioita hyödyllisinä

Käyttäjän Willy tuotekuvat
  • Hyvät puolet
    Hinta/suorituskyky
    Tuulenpitävä
    Vesitiivis
    Hyviä yksityiskohtia
    Hyvä leikkaus
    Kevyt
  • Käyttötarkoitus
    Vapaa-aika
    Vaeltaminen
    Talvivaellus
Henkilön Anna-Maria profiilikuva
Työntekijä
Anna-Maria | Pliezhausen

Suodata sisältötyyppejä

Lajitteluperuste

5 € saman tien
Seuraavaa tilaustasi varten
Ei kiitos.