DHL GoGreen

DHL GoGreen Logo

GoGreen – ympäristön parhaaksi!

DHL aloitti GoGreen-palvelun pilottihankkeena kesäkuussa 2005 nimellä "Grünes Paket" (vihreä paketti). Se oli maailman ensimmäinen ilmastoneutraali pakettipalvelu. GoGreen-palvelun kautta toimitettavien lähetysten hiilidioksidipäästöt lasketaan ja hyvitetään sisäisissä tai ulkopuolisissa päästöjen vähennyshankkeissa. Ulkopuolinen sertifiointiyritys arvioi GoGreen-palvelun läpinäkyvyyden ja uskottavuuden vuosittain.

DHL:n GoGreen-ohjelma perustuu mittaamisen, vähentämisen ja hyvittämisen kolminaisuuteen sisäisin ja ulkoisin toimin. Konsernin hiilidioksidipäästöjä arvioidaan ja kehitystä kuvataan säännöllisesti laajan hiilitasejärjestelmän avulla. Jokaisella liiketoiminta-alueella on tunnistettu useita alakohtaisia toimenpiteitä, joilla hiilidioksidipäästöjä pyritään vähentämään.

GoGreen-lähetysten aiheuttamat  hiilidioksidipäästöt hyvitetään Deutsche Post World Netin kautta sisäisissä ja ulkoisissa ilmastonsuojeluhankkeissa. Tulevina vuosina laajennamme ilmastoneutraalia pakettipalveluamme, joka on ollut saatavilla Euroopassa jo vuodesta 2006 lähtien. Vuonna 2008 GoGreen-pakettipalvelu laajeni 17:ään Aasian ja Tyynenmeren maahan.

Bergfreunde toimittaa kaikki Saksaan menevät tilauksensa GoGreenillä - ilman asiakkaalle koituvia lisäkustannuksia. Ympäristön hyväksi!

€ 5 saman tien
Seuraavaa tilaustasi varten
Ei kiitos.

Käytämme evästeitä, jotta verkkosivustomme käyttö olisi kätevämpää. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt eväisteiden käytön